Relaxen & rijden
Vandaag was een relaxte dag. Vanmorgen beetje bijgeslapen en daarna lekker in het zonnetje een boekje wezen lezen. T is hier nog steeds heerlijk weer. Vanmiddag een rit met Dave gemaakt. De paden zijn hier en daar wat gewijzigd door omgevallen bomen e.d. en er zijn een paar paden bijgekomen. Het is hier echt prachtig,we gaan dwars door hetbos overallemaal kleine bospaadjes en flinkeklimmen. Ook is er in het midden een beekje waar de paarden even op adem kunnen komen en drinken. Ik heb Cadie, de mini die ik in de ride ga rijden vandaag gereden. Leuk ding om te rijden, dus dat gaat helemaal goedkomen :)
Na het rijden ben ik het gras gaan maaien op zo'n zitgrasmaaier. Nog nooit eerder gedaan, en was best leuk om te doen. Alleen kreeg ik na mn proefritje te horen dat k toch wat langzamer moest rijden om het gras ook echt goed te maaien, jammer ;)
Hey, klinkt leuk, ben toch benieuwd hoe dat paardje er uit ziet! :0)
Fijn dat je het naar je zin hebt en je blog is erg leuk om te lezen, van mij mag je het verspreiden.
Hahaha, ik zie je al sjezen over dat gras op die maaier, tja, dat werkt niet hé, daar wordt het gras niet korter van ;-)
Yoo Mniek! Beheers je eens even op die maaier ja! Het is voor oude gepensioneerde mannetjes, dus je moet hem ook op die manier berijden, traag dus. :P
Maar wel vette site heb je gemaakt joh! ;)