Donder en Bliksem

Vanmorgen vroeg opgestaan, want er is een boel te doen vandaag. Gelijk begonnen met de eerste paarden vangen, en rijden. Ik had vandaag 2 paarden in the ring dressuur te rijden (Harmony en Troy) afgewisseld met 2x 6 mijl door het bos (Cadie en Melody). Hele dag zo lekker bezig geweest, heerlijk. Als laatste gaf ik Cadie eten en omdat ze zo verschrikkelijk langzaam eet ging ik ondertussen even naar binnen om te mailen/msnen. Toen ik terugkwam waren echter alle stallen leeg!!! Dat kleine eigenwijze ding had dus haar stal open weten te maken! Gelukkig was ze richting de wei gerend en stond ze daar aan de andere kant van het hek te grazen. Na de nodige overredingskracht wist ik haar weer te vangen en aan de goede kant van het hek te brengen, fiew...

Daarna gauw douchen en naar Margaret, waar ik gezellig mee zou eten vanavond.Heerlijk maiskolven metsweet potatoes friet en pork chops gegeten. En als toetje ananas :)Na het eten besloten we nogsamen een hele oude film te kijken.Tijdens de film begon het ineens te onweren en gieten! Dus ik besloot nog iets langer te blijven en het even af te wachten aangezien ik lekker sportief lopend was gekomen. Om 9 uur toch maar naar huis om te kijken hoe de honden het maken. Alleen nog 1 probleem, lantarenpalen is hier ook een onbekende luxe, dus het is echt pikke en pikke donker! Gelukkig stelde Margaret voor om me even naar huis te brengen. In een echteouwe Mustang, echt leuk om een keer in te hebben gezeten!!!

Thuis waren de honden zielsgelukkig dat ik er weer was. Vandaar dat ik nu ingeklemd tussen 3 hondenop de bank deze blog schrijf met een golden retriever (Brewie) op mn voeten. Straks gaan we met zn 5en nog even een filmpje kijken, en dan is het weer mooi geweest voor vandaag.

Niki

Hey mniek!!

Leuk om al je verhalen te volgen al kan ik niet zo vaak op internet. En wat een geluk dat jij gewoon wordt gesandwicht door twee jack russels elke nacht! Jaloers! Maare wel een beetje amateuristisch dat je gewoon van een paard bent gevallen. Dat is zelfs mij nog nooit gebeurd;) Veel plezier verder!