Yoehoeee!

Vanmorgen vroeg op en begonnen de paarden te vangen, terwijl Stephanie heel sportief 10 mile langs de rivier ging hardlopen (nog iets te hoog gegrepen voor mij ;) ). Cadie hield me lekker bezig, maar na 55 minuten gaf ze het eindelijk op. Blijkbaar ben ik toch nog koppiger dan deze kleine dame... En dat terwijl ze alleen gevangen moest worden voor ontbijt!

Tegen de tijd dat ik hier klaar mee was was Stephanie ook weer terug en zijn wel lekker uit rijden gegaan. Hard gewerkt met Troy en Harmony, ong. 10 mile lang. Daarna een aantal paarden hun manen bijgeschoren en naar een paardenwinkel gegaan die gaat sluiten dus een giga sale had. Ik heb een hele mooie rijbroek gekocht, een echte ariat. Ben er erg blij mee en blij dat ik het geld niet bij van Rijs heb uitgegeven, aangezien deze broek 10x mooier is en 5x goedkoper ;)

Daarna lessen van Nancy. Ik was als eerste om 5 uur aan de beurt. Het ging echt heel erg goed met mij en Cadie. We waren het maar 2 keer niet helemaal eens met elkaar, maar aangezien dit een erg koppig paardje is, is dat dus erg goed! De rest van de tijd werkte ze erg goed mee, en ging het prima. Bij de meeste paarden die hard werken hier worden de manen getrokken zodat het koeler is. Gelukkig mag Cadie haar lange manen houden, aangezien ze niet erg getrained is en daardoor maar een dun nekje heeft.

Na de les zijn Steph en ik fruit, groenten, chocola (zij is vitamine verslaafde en ik suiker, dus werkt super ;) ), bier en rum gaan kopen. Alcohol moet je echt in een aparte winkel kopen in New Jersey, dat hebben ze niet in de supermarkt. Echt vreemd!

Ik heb net gezien dat ik m'n complete jaar diergeneeskunde heb gehaald, en dus geen enkel vak hoef over te doen volgend jaar!!! Ben erg trots en ook lichtelijk verbijsterd over, maar vooral heel erg blij! :D We zitten daarom nu lekker aan de pina colada juice + rum, want dat moetnatuurlijk gevierd worden!

aty harwijne

Hoi Monique,

Kreeg van je oma de link door naar je reisverhaal. Heb met gelijk aangemeld want wij zijn daar gek op. Heerlijk om te lezen. Wou dat ik nog jong was dan zou ik zo in je schoenen stappen. In onze tijd was het niet gebruikelijk zoiets avontuurlijks te ondernemen.

Geniet ze.

Groet,
ook van Piet,

Aty

Mam

Super! Knap gedaan dat je je diergeneeskunde jaar hebt gehaald! En dat terwijl dit een tropenjaar voor je was, ben hartstikke trots op je!
Die rijbroek, het moest gewoon zo zijn denk ik ;-)

Opa en Oma

Geweldig dat je zonder her door bent
Knuff van Opa en Oma