Cleveland, OHIO
Vanmorgen om een uurtje of 8 opgestaan en ontbeten in het hotel met verse wafels, hmmmm. Ik had verwacht dat ik me na 120 km paardrijden (60+ 80) vandaag zou voelen als een bejaarde die door een truck is overreden, maar niets is minder waar. Ik voel me prima, alleen wat moedoor m'n misschien iets té gezellige levensstijl van de afgelopen week ;)
Daarna op pad naar de 'Rock and roll hall of fame' (Cleveland, Ohio). Dit is een geweldig grote hall/museum gehuisvest in een glazen piramide. Om als artiest in de hall of fame te kunnen worden opgenomen moet je minstens 25 jaar geleden je eerste plaat hebben uitgebracht + iets voor de muziek hebben betekend. Bij binnenkomst was er uiteraard gelijk een ereplaatsje voor Michael Jackson met knuffels en kaartjes. Verder waren er overal kostuums, motoren en auto's van sterren, plaatsen waar je muziek kunt luisteren, foto's, enz. Er was ook een film met opmerkingen van artiesten en een film met alle artiesten die in de Hall of Fame zijn opgenomen waarin hun naam werd getoond en een bekend nummer werd gespeeld. Verder hebben ze ook een hele gang vol met handtekeningen van de opgenomen artiesten/bands, erg gaaf om te zien!
In dit museum hebben we ons de hele dag vermaakt en vooral m'n vader voelde zich als een kind in de speeltuin. Eind van de middag zijn we naar Dunkirk, New York gereden langs Lake Erie. Dit was een mooie route, maar ik was ondertussen zo bekaf van de afgelopen week dat ik aardig heb liggen ronken in de auto.
's Avonds bij de subway een 'footlong' broodje gegeten, een giga broodje volgestouwd met wat je maar wilt, heerlijk. Daarna lekker ons bedje ingedoken. Was weer een mooie dag zo vandaag!